ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Seleroy Trading Limited ,κατόπιν έρευνας επέλεξε ως αξιόπιστες μερικές  ασφαλιστικές εταιρείες  τις οποίες έθεσε στο πίνακα για επιλογή  των πελατών / συνεργατών της, συμμετεχόντων ,ως συνεργάτες  στο μηδέν κόστος ασφάλισης πρόγραμμα. Το μηδέν κόστος ασφάλισης πρόγραμμα δεν είναι περιουσιακό  στοιχείο κάποιας ασφαλιστικής εταιρείας. Είναι εργαλείο για τον υποψήφιο ασφαλιζόμενο, ώστε να χρησιμοποιήσει  για μείωση του κόστους  ασφάλισης οδήγησης και όχι μόνο.

Για πρόγραμμα που δεν είναι απαραίτητη σύσταση δεύτερου συνεργάτη δια μέσου συμβούλου διαμεσολαβητή το κόστος είναι ως κάτωθι με επιλογή οιασδήποτε εταιρείας  που είναι στον πίνακα. Σε όλες τις περιπτώσεις  οι συστάσεις καινούργιων συνεργατών αμείβονται. Δείτε όταν είναι καινούργιο αίτημα ο υποψήφιος αιτητής, συνεργάτης  για αγορά της υπηρεσίας μηδέν κόστος ασφάλισης πρόγραμμα πακέτο Α.1 μια σύσταση είναι όρος.

Κατηγορίες οχημάτων ασφάλισης δια του προγράμματος on line, κάποια οχήματα, όπως γεωργικά μηχανήματα / σκαφτικά / γερανοί / ασθενοφόρα αντασφαλίζονται δια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με συνάντηση επαγγελματία συμβούλου, ως ειδικοί τύποι οχημάτων.

Τα ενοικιαζόμενα οχήματα / αυτοκίνητα δια μέσου ειδικού προγράμματος για επιχείρηση με άνω των 50 αυτοκινήτων μαζί και  ιδιοκτητών ,μπορεί ως επιχειρηματίας, εταιρεία, η ιδιώτης να αιτηθεί  υπηρεσίες μηδέν κόστος ασφάλισης  πρόγραμμα. Το πρόγραμμα μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι και μηδέν κόστος, πάγια έξοδα της επιχείρησης, όπως ενοίκιο, κοινωνικές ασφαλίσεις υπαλλήλων ή άλλη διευκόλυνση, χωρίς κόστος σπουδές των παιδιών.

On line

  1. Συνήθη ιδιωτικό αυτοκίνητο, ή άλλο ιδιωτικό όχημα για ιδιωτικοποίηση επιλέξετε και συμπληρώστε στοιχεία στο έντυπο και διευθετείστε on line υπηρεσία.
  2. Για ασφάλιση οικίας/ακινήτου συμπληρώσετε έντυπο και να DG1200

Και να σταλεί στο info@valueinsurance.eu

Ασφάλιση επιχείρησης / εργοτάξιο / εξοπλισμό επικοινωνία στο info@valueinsurance.eu  για βοήθεια  από επαγγελματία σύμβουλο / συνεργάτη αν χρειαστεί, υπάρχει συνεργασία για όλη τη Κύπρο και Ελλάδα.

  1. Για πληροφορίες στο info@valueinsurance.eu  τμήμα εξυπηρέτησης συνεργατών, πάντοτε να συνδέεται η επικοινωνία με τα στοιχεία του πτυχιούχου λογιστή/ελεγκτή συμβούλου, του ενδιαφερομένου.-