ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική εταιρεία που να εκπροσωπείται σε αυτόν τον ιστότοπο.  Αντιπροσωπεύεστε από τον εαυτό σας.

 

Σε περίπτωση ατυχήματος, όπως και σε κάθε περίπτωση, είναι θέμα μεταξύ  του ασφαλιζόμενου και της  ασφαλιστικής εταιρείας.

 

Για αποζημίωση επιτυχίας ο ιστότοπος valueinsurance.eu έχει τους δικούς του  εκπαιδευμένους συνεργάτες, οι οποίοι είναι εξουσιοδοτούμενοι, εάν ο ασφαλιζόμενος χρειάζεται βοήθεια με χρέωση 50 ευρώ για όλα τα πακέτα προσφοράς ασφάλισης, η εταιρεία Seleroy Trading Limited καλύπτει δωρεάν νομική συμβουλή, όταν προκύψει ατύχημα, αίτημα αποζημίωσης στη χώρα που είναι ασφαλισμένος ο συμμετέχοντας συνεργάτης, δηλ. εσείς.

 

Οι ασφαλιστικές εταιρείες που συνιστώνται είναι αξιόπιστοι, σοβαροί οργανισμοί.

Δεν στερούνται επαγγελματισμού και αξιοπιστίας από όσο γνωρίζουμε.

Εσείς, ο ασφαλιζόμενος ως συνεργάτης, μπορείτε να γίνετε διαμεσολαβητής και να κερδίσετε περισσότερα από τον εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό σύμβουλο.

Δεν χρειάζεστε άδεια.

Δεν πουλάτε.

Δεν εκπροσωπείτε ασφαλιστική εταιρεία. Συνιστάτε απλώς τις υπηρεσίες αυτού  του ιστότοπου και θα λάβετε μια καθαρή προσφορά.

 

Μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης  μηδενικού κόστους που είναι το πρώτο βήμα για να ακολουθήσετε τα άλλα βήματα οικονομικής ανάπτυξης, ανάλογα με τις  δυνατότητες κάθε ατόμου στη δικτύωση.

Κάποιοι κέρδισαν εκατομμύρια δολάρια ως net workers.

 

O σπουδαίος δικτυωτής ο Αριστοτέλης Ωνάσης